**How may milliliters are there in 3.2 liters?**

0.32

32

3200

320

*Correct Answer : C*

We know that 1 L =1000 mL, which we use to convert between the two units. The conversion fractions of interconverting are:

And

Since we want to end up with millimeters, the second conversion is used in converting L to mL as:

Thus, 3.2 L is equivalent to 3200 mL.

## TEAS 7 Exam Quiz Bank

## HESI A2 Exam Quiz Bank

### Find More Questions ðŸ“š

**$69**/ month

**Teas 7 Questions:** We got the latest updated TEAS 7 questions

**100% Money Refund:** 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.

**Live Tutoring:** Fully customized live tutoring lessons.

**Guaranteed A Grade:** All students who use our services pass with 90%
guarantee.

Related Questions

### Correct Answer is C

#### Explanation

In this problem, we need to find the amount of gratuity the couple will leave. The gratuity is 16% of the total bill. Before solving the problem, the following are terms and their meaning in percent problems:

- Is means equals
- Of means multiply
- What means unknown (variable)

If we let x be the amount of gratuity, then translating the given problem into a mathematical equation becomes:

So, the value of x=9.376 and to the nearest cent, x=9.38

There, a couple will leave a gratuity of $9.38.

### Correct Answer is B

#### Explanation

Â we are to find the selling price of the sweater from the marked price and the discount. The marked price is given as

Discount=mark off rate*original price

Discount=15%*$78

Convert 15% into a fraction, which become 15/100=0.15. Then

Discount=0.15*$78=$11.70

The selling price of the sweater will be the original price less the discount or mark off value. Then,

Thus, the approximate selling price of the sweater is $66.

### Correct Answer is C

#### Explanation

The distribution of the weights of the newborn babies is symmetric meaning the mean, mode, and median are all equal. Thus, the bell-shape curve describes this kind of distribution of weights

### Correct Answer is B

#### Explanation

to find the average time the athlete runs in 1 mile, find total time divided by total distance covered in the two runs.

Total distance=5+3=8 miles

Total time=25+15=40 minutes

We now know that the athlete runs 8 miles in 40 minutes, so the time the athlete will run in 1 mile will be: Â

*Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â *

In 5 minutes, the athlete runs 1 mile.

### Correct Answer is B

#### Explanation

To solve this problem, first find the radius of the circle.

### Correct Answer is D

#### Explanation

When solving percent problems, the following words and their meaning becomes handy.

- Is means equals
- Of means multiply
- What means unknown (variable)

If we let x represent the amount of tip the couple want to leave behind, then

So, the couple will leave a tip of $2.84, which is about $3.00

### Correct Answer is B

#### Explanation

: a ratio can be thought of a fraction of the form a/b, where b is not equal to zero. In ratio form, to means per.

Now, the class has 26 girls and 22 boys. Thus, the ratio of girls to boys becomes:

*Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â *

The fraction above reduces into

*Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â *

Â

In ratio form, girls: boys=13:11

Thus, the ratio of girls to boys in a class of 48 students is 13 to 11.

### Correct Answer is D

#### Explanation

Here we need to find the actual values of the additions and see the trend the student will use to estimate the given problem. The exact sum is as follows

35+192*=*227

258+350*=*608

947+1032*=*1979

From the above calculations, it is evident that the student rounds up or down the ones place values. So, in the problem we need to approximate 694+7618.

694+7618=8312

We can approximate 8312 based on the provided choices is 8310.

### Correct Answer is A

#### Explanation

: In order to solve for the value of x, we use the order of operations as follows:

The first step is to divide both sides by 3

Add 2 to both sides to eliminate it from the left-hand side of the equation

**x-2+2=4+2**

**x = 6**

Thus, the value of x is 6.

### Correct Answer is C

#### Explanation

The best way to visualize the student’s score for each subject is to plot them using a bar graph.

__our TEAS community__This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today

Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.

Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.