In 1943, the war in the Pacific raged on. First Lady Eleanor Roosevelt went to rally the troops’ spirits, despite the disapproval of military command. Roosevelt planned a grueling itinerary. She visited several islands and hundreds of wounded in her first 6 days. The indefatigable First Lady inspected Navy hospitals, delivered a speech, attended receptions, and visited convalescing officers, all within 12 hours of her arrival. She lifted spirits among the wounded and morale among the troops. She continued her exhausting tour for a month, speaking to every patient in troop hospitals and taking down addresses to contact family members. Roosevelt traveled non-stop, risked her life, and greeted the last patient she saw with the same heartfelt sincerity as the first.
Which of the following conclusions can be drawn from the passage?
Eleanor Roosevelt was present during most batteries in Asia during WWII
Eleanor Roosevelt became First Lady before the war in the Pacific ended
Eleanor Roosevelt hand-wrote notes to every troop’s family
Eleanor Roosevelt did not enjoy giving oral speeches to troops
Correct Answer : B
According to the first paragraph, in 1943 while the war in the Pacific raged on, first Lady Eleanor Roosevelt went to rally the troops’ spirits, despite the disapproval of military command
TEAS 7 Exam Quiz Bank
HESI A2 Exam Quiz Bank
Find More Questions 📚
Teas 7 Questions: We got the latest updated TEAS 7 questions
100% Money Refund: 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.
Live Tutoring: Fully customized live tutoring lessons.
Guaranteed A Grade: All students who use our services pass with 90%
guarantee.
Related Questions
Correct Answer is D
Explanation
This is supported by the statements: “I watch a mother humpback and her calf slip through the icy Pacific waters.” and “As this gray female rises to the surface, she exhales, sending up a spout nearly 20 feet high. She rolls on her side and lifts her scalloped edge flipper in salute the slaps it on the water.”
Correct Answer is A
Explanation
This statement is a counter claim because it does not support the beard’s superiority.
Correct Answer is D
Explanation
This sentence includes all aspects of her trip that Eva wrote to her aunt about.
Correct Answer is A
Explanation
Follow the steps below:
-
Copy the inner string above on a piece of paper: SAJOFEWJKE
-
Cross out the second and last letters(A & E): SJOFEWJK
-
Replace all vowels with the letter C: SJCFCWJK
-
Insert an O before the second C: SJCFOCWJK
-
Cross out the first and third letters:
SJCFOCWJK = JFOCWJK -
Double the second letter: JFFOCWJKis the final answer.
Correct Answer is D
Explanation
The purpose is to persuade readers.
Correct Answer is C
Explanation
An appendix contains supplementary material that is not an essential part of the text itself
An index is usually placed at the end of a book and it contains the topics covered or keywords are given along with their page numbers
Correct Answer is D
Explanation
Choice D conveys the main idea of the passage because it talks about the recovery of humpback whale populations after they were nearly wiped out due to heavy hunting using harpoons.
The passage describes the author's experience watching a mother humpback and her calf, and while there are other details mentioned, the main focus is on the recovery of humpback whales after sustained hunting. The other choices are not the main focus of the passage and are either incorrect or not directly related to the main idea.
Correct Answer is C
Explanation
Weather patterns in the last decade would determine the reliability of the predictions of the symbolic metrology of the Groundhog’s day.
Correct Answer is B
Explanation
This statement is supported by the passage because it mentions that the focus of the recent debate has been on weighing economic costs and benefits, and it implies that environmental concerns have been raised regarding the proposed expansion of the Interstate. Therefore, it is reasonable to infer that an environmental study may have been conducted, potentially by an organization such as the Elkinsiville Ecological Society, to assess the environmental impact of the proposed expansion.
Correct Answer is A
Explanation
Choice A: Each ball of dough must be pressed down with a fork before baking.
In the provided recipe for Peanut Butter Cookies, it mentions rolling the dough into balls, rolling them in sugar, pressing them down with a fork, and then baking them for 10 to 12 minutes. This step of pressing the dough balls with a fork before baking helps create the characteristic crisscross pattern on peanut butter cookies and aids in even baking.
This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today
Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.
Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.