**The graph below represents the amount of rainfall in a particular state by month. Which of the following is the total rainfall for the first 5 months of the year?**

11 inches

7.5 inches

4.5 inches

3.5 inches

*Correct Answer : A*

The first five months of the year are January, February, March, April, and May. We use to graph to find the amount of rainfall in each month as follows:

In the month of January, rainfall was between o and 1, which is halfway. Therefore, rainfall in January is 0.5 inches

On February, rainfall was 1 inch and on March the rainfall was 2 inches.

On April, the rainfall amount was 4 inches while on month of May, the rainfall was about 3.5 inches. Therefore, total rainfall in the first 5 months was:

Total rainfall=0.5 inches+1 inches+ 2 inches+4 inches + 3.5 inches =11 inches

## TEAS 7 Exam Quiz Bank

## HESI A2 Exam Quiz Bank

### Find More Questions ðŸ“š

**$69**/ months

**Teas 7 Questions:** We got the latest updated TEAS 7 questions

**100% Money Refund:** 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.

**Live Tutoring:** Fully customized live tutoring lessons.

**Guaranteed A Grade:** All students who use our services pass with 90%
guarantee.

### Looking For TEAS Exam Help?

Naxlex is here for you and guarantees you an A on your exams. Furthermore, you only pay after results.

Related Questions

### Correct Answer is A

#### Explanation

The selling price of the sweater is marked price less the mark off value.

Mark off value=mark off rate*original price

Mark of value=30% of $95

Mark of value=0.30*$95=$28.50

Now, find the selling price of the sweater

Selling price= marked price-mark off value

Thus, the sweater will be sold for 66.50 after applying a mark off of 30%. The selling price is about $67.

### Correct Answer is D

#### Explanation

To solve the equation this equation, we compute the multiplication of the two numbers using the calculator

3.60 * 0.75 = 2.7

### Correct Answer is D

#### Explanation

Before finding the area of the pizza, we need to find the radius of the pizza.

Find radius of the pizza in terms of diameter

Next, find area of the pizza using the radius of 6 inches

Substituting r=6 in the equation of the area of a circle

Thus, the pizza has an area of 36* Ï€*Â in2.

### Correct Answer is B

#### Explanation

The median of a data set is found in two ways:

For an odd data set, the median fall in the (N+1)/2 th position.

For an even data set, the median is the average of the element in the (N/2)th and (N+1)/2 th positions.

To find the median of the given data set, we need to arrange the elements from the smallest to the largest as follows:

12, 12, 16, 18, 19, 22, 23, 24, 26, 35, 35

There are 11 elements in the data set. 11 is an odd number and the median fall in the (N+1)/2 th position.

Median =(11+1)/2=12/2=6 th position.

From the organized data, the element in the 6th position is 22, which is the required median for the data set.

### Correct Answer is C

#### Explanation

to find the average time the athlete runs in 1 mile; we find total distance and total time the athlete takes in running.

Total distance run by athlete=7+3=10 miles

Total time=45+15 =60 minutes

The athlete runs 10 miles in 60 minutes. For the athlete to cover 1 mile, he will run for a time less than 60 minutes. Thus, in 1 mile, the athlete takes:

So, in 6 minutes, the athlete covers 1 mile.

### Correct Answer is D

#### Explanation

Here we need to find the actual values of the additions and see the trend the student will use to estimate the given problem. The exact sum is as follows

35+192227

258+350*=*608

947+1032*=*1979

From the above calculations, it is evident that the student rounds up or down the ones place values. So, in the problem we need to approximate 694+7618.

694+7618=8312

We can approximate 8312 based on the provided choices is 8310.

### Correct Answer is C

#### Explanation

We need to find the amount Lana left after spending and investing another.

Lana spends=70% of $90=70/100 * 90 = $63

Amount left after spending=$(90-63) = $27

Lana is left with $27, which she will invest and earns a profit of 60%.

Profit earned=60% of $27 = 60/100 * 27 = $16.20

Therefore, Lana will have $27 + $16.20 = $43.20

### Correct Answer is D

#### Explanation

We use the order of operation to solve for the unknown value of x.

3(3x+3)=8x+5

Multiply 3 with each number in the brackets

(3*3x)+(3*3)=8x+5

9x+9=8x+5

Subtract 9 from both sides

9x+9-9=8x+5-9

9x=8x-4

Subtract 8x on both sides

9x-8x=8x-8x-4

x=-4

Thus, the unknown value of x is -4.

### Correct Answer is D

#### Explanation

Here we convert between feet and yards. We know 1 yard =3 feet. Then, 27 feet to yards will be:

Thus, 9Â yards is equal to 27Â ft.

### Correct Answer is B

#### Explanation

We need to find the radius of the circle from the given value of area. Then, the radius of the circle will be used to find the circumference of the circle.

The first step is to find the radius, r of the circle as

Thus, the circumference of a circle whose area is \(9\pi\ in\ ^2\)is 6* *in.

__our TEAS community__This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today

Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.

Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.