**Which of the following is the mean of the test scores listed below?**

**83, 86, 76, 88, 97**

97

76

86

83

*Correct Answer : C*

The mean of a data set is the sum of all scores divided by the number of tests.

Total test scores = 83+86+76+88+97 = 430

Number of tests = 5

Mean test score = 430/5 = 86

The mean test score is 86.

## TEAS 7 Exam Quiz Bank

## HESI A2 Exam Quiz Bank

### Find More Questions ðŸ“š

**$69**/ months

**Teas 7 Questions:** We got the latest updated TEAS 7 questions

**100% Money Refund:** 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.

**Live Tutoring:** Fully customized live tutoring lessons.

**Guaranteed A Grade:** All students who use our services pass with 90%
guarantee.

Related Questions

### Correct Answer is C

#### Explanation

To find the pounds equivalent of the kg given, we use the two options as given below.

OR

Since we want to remain with pounds, we use the second option and set up the equation below.

Thus, 65 kg is equal to 143 lb.

### Correct Answer is A

#### Explanation

We are tasked to find the stock price on Thursday from the given information. Here, we need to find the stock of each day from the price increase or decrease. If the price increases, we add to the previous day’s price and subtract if the price decreases.

Monday’s stock price=$65.50

Tuesday’s stock price is Monday’s plus $1.50=65.50+1.50=$67.00

Wednesday’s stock price went down by $2.57 from Tuesday’s=67.00-2.57=$64.43

Thursday’s stock price went up by $2.25 from Wednesday’s =64.43+2.25=$66.68

From the above evaluation, the stock price on Thursday was $66.68

### Correct Answer is B

#### Explanation

Based on the given scenario, the outcome of measuring the daily dollar rate is the decline in investment, stock prices, and forex exchange. The three outcomes are dependent variables while the dollar rate is the independent variable.

### Correct Answer is B

#### Explanation

Before finding the greatest number from the data set, the numbers need to be in fraction form.

-0.5=-5/10

-1.5=-15/10

The set of numbers becomes -2/3, -5/10, -15/10, -4/9

Now the least common denominator for 3, 10, and 9 is 90, which will be used to multiplied by the given fractions as follows:

-2/3*90=-60

-5/10*90=-45

-15/10*90=-135

-4/9*90=-40

From the above evaluations, the resulting numbers arranged from the smallest to the largest is -135, -60, -45, -40. Thus, the greatest number from the data set is -40, with a corresponding fraction of -4/9.

### Correct Answer is C

#### Explanation

Here, we are required to find the unit of measuring mass. The SI unit of mass is kilogram but other derived units are grams, milligrams, microgram and more.

A kilogram is a large quantity for measuring heavier objects but grams can used to measure small and light objects such as the mass of the mobile phone. Therefore, gram is the appropriate unit for measuring weight of a mobile phone.

### Correct Answer is D

#### Explanation

We use the relation 1 L=1000 mL to convert L to mL.

The two options for converting between L and mL are

And

We use the first option to convert 6.5 L to mL as follows:

Thus, 6.5 L is 6500 mL.

### Correct Answer is D

#### Explanation

The probability of finding a green ball is given by

Â

Total number of balls in the bag=6+8+3=17 balls

Therefore, the probability of drawing a green ball from the bag containing 17 balls is 6/17.

### Correct Answer is C

#### Explanation

We follow the order of operations to solve the given expression. The order of operations is PEMDAS:

- Parentheses
- Exponents
- Multiplication and Division (in order from left to right)
- Addition and Subtraction (in order from left to right)

First, we start with the numerator and solve it as follows

[3(6+5*4)]

We start with multiplication in parenthesis, 5*4=20. The expression becomes

[3(6+20)]

Then, we conduct the addition in parenthesis 6+20=26. Then, the expression becomes

[3(26)]=3*26=78

Now, we solve for denominator, which is 26/2=13.

Thus, the expression is reduced into

The expression reduces into 6.

### Correct Answer is D

#### Explanation

We are asked to find the number of students enrolled in the radiologic program using the information provided on the pie chart.

If we let x represent the number of students enrolled in the radiologic program, we set a proportion equation with number of students on the numerator and percentages on the denominator.

Total percent in the pie chart adds to 100%, which equals 1200 students. Then, 21% will represent

We solve the value of x by cross-multiplying the equation above.

Therefore, 252 students will enroll for a radiologic program.

### Correct Answer is D

#### Explanation

To find the greatest number from the given options, convert the decimal numbers into fractions.

6.98 becomes 698/100

9.2 becomes 92/10

The least common denominator for the denominators of 7, 100 and 10 is 700. Now we can multiply each fraction with 700 as follows:

3/7*700=300

698/100*700=4886

10/7*700=1000

92/10*700=6440

In order from the smallest to largest, we organize the number set as follows:

3/7, 10/7, 6.98, 9.2.

Thus, 9.2 is the greatest of all.

__our TEAS community__This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today

Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.

Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.