**A lab scale weighs 3 pounds, 5 ounces. Which of the following is the scale's weight in ounces(oz)?**

29 oz

41 oz

35 oz

53 oz

*Correct Answer : D*

We convert the given weight in pounds to ounces and find total weight. 1 pound=16 ounces, which we interpret as

Or

Use the second option to convert pounds to ounces

Now, we can ounces to ounces as: 48 oz + 5 oz= 53 oz

Therefore, 3 pounds, 5 ounces is equal to 53 oz

## TEAS 7 Exam Quiz Bank

## HESI A2 Exam Quiz Bank

### Find More Questions ðŸ“š

**$69**/ months

**Teas 7 Questions:** We got the latest updated TEAS 7 questions

**100% Money Refund:** 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.

**Live Tutoring:** Fully customized live tutoring lessons.

**Guaranteed A Grade:** All students who use our services pass with 90%
guarantee.

### Looking For TEAS Exam Help?

Naxlex is here for you and guarantees you an A on your exams. Furthermore, you only pay after results.

Related Questions

### Correct Answer is A

#### Explanation

To find the net force, we choose east direction as positive and west as negative. From this, we can present the tag of war in the diagram below.

So, the force on the dog is -190 N and that of the girl is 165 N.

The net force is the sum of the two forces

The resulting force is negative, meaning it is in the west direction. Thus, the net force is 25 N to the west.

### Correct Answer is C

#### Explanation

We need to perform a series of numerical dimensional analysis to find the number of bags sugar needed for 300 people.

We are told that 50 people need 4 cups of sugar. This can be interpretated as:

Or

Also, one bag of sugar contains 6 cups. This can also be presented as:

Or

We use the second option relating number of people and cups, and second option relating cups of sugar and bag of sugar to find for number of bags of sugar needed for 300 people.

Â

Therefore, 300 people will need 4 bags of sugar.

### Correct Answer is D

#### Explanation

We use the properties of exponent with the same base to solve for above expression.

Multiplication of exponents with same base, we add the exponents

Division of exponents with same base, we subtract the exponents

Using these two properties, we can solve the expression:

Now we use the following properties:

y0 =1, and, thus

### Correct Answer is B

#### Explanation

Here we are required to find the area of the square of sides 3.1 m. The square is a four-sided figure with each side equal and opposite sides making 90 degrees.

Area of the square =side*side

Side=3.1 m

Area of the square=3.1 m *3.1 m=9.61 m2

*Note: 3.1 + 3.1 = 6.2 which is a wrong answer.*

### Correct Answer is A

#### Explanation

A whole pizza is equivalent to 1. Then

One friend eats half of the pizza=1/2 of 1=1/2*1=1/2

Remaining amount of pizza to be shared=1-1/2=2/2-1/2=1/2

Now, three friends share Â½ equally and each friend will get,

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â

Thus, the three friends each share 1/6.

### Correct Answer is D

#### Explanation

Percentages always add up to 100%. If we let x be the percent of graduates working for jobs unrelated to law, then

74%+3%+2%+x=100%

79%+x=100%

Subtract 79% from both sides of the equation

79%-79%+x=100%

x=100%-79%

x=21%

So, the number of graduates working for jobs unrelated to law is 21%.

### Correct Answer is D

#### Explanation

A teaspoon can approximately hold 5 mL.

Although the capacity of a teaspoon could be more or less, choice D remains the most correct answer as the other choices have amounts too much for a small teaspoon.

### Correct Answer is D

#### Explanation

We solve the problem by first finding the amount of gallons needed for the whole trip then find the cost of the gallon.

The car uses 1 gallon to cover 25 miles, which is same as:

Now, in 3000 miles, the car will use how many gallons of gasoline?

A trip of 3000 miles will need 120 gallons. And to find the cost of 120 gallons, we proceed as follows:

The family will spend $199.20 to drive for 3000 miles.

### Correct Answer is D

#### Explanation

Round trip means to and from, which is twice the distance from home to a medical facility.

In one day, the round trip=19+19=38 miles

So, in 22 days, the round trip=38*22=836 miles.

The patient will cover 836 miles in 22 days.

### Correct Answer is C

#### Explanation

In this problem, to find one side of the square garden, we use the calculator to find the square root of 13. Thus

Thus, the approximate side of a square garden is about 3.6 ft

__our TEAS community__This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today

Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.

Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.