**John’s uncle is twelve less than five times John’s age. Which of the equations represents John’s uncle’s age (u) as it relates to John’s age (k)?**

u = 12-5k

k = 5u-12

k = 12-5u

u = 5k-12

*Correct Answer : D*

We are asked to determine John’s uncle’s age relating to John’s age.

First, express John’s uncle’s age in terms of John’s age as follows

John’s age=k

John’s uncle’s age, u = 5k-12.

Thus, the relationship between Japheth’s uncle’s age to that of Japheth is u=5k-12.

## TEAS 7 Exam Quiz Bank

## HESI A2 Exam Quiz Bank

### Find More Questions ðŸ“š

**$69**/ month

**Teas 7 Questions:** We got the latest updated TEAS 7 questions

**100% Money Refund:** 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.

**Live Tutoring:** Fully customized live tutoring lessons.

**Guaranteed A Grade:** All students who use our services pass with 90%
guarantee.

Related Questions

### Correct Answer is D

#### Explanation

The final price of the stock on Thursday can be found by finding the price on the previous day taking into account the price changes as follows.

The price of the stock on Monday was $33.65

On Tuesday the price of the stock went up by $1.23 from Monday’s price. Then, Tuesday’s price was $(33.65+1.23)=$34.88

The price of the stock on Wednesday decreased by $0.97 from Tuesday’s price. The price on Wednesday became $(34.88-0.97)=$33.91

Thursday’s price increased by $2.75 from Wednesday’s price, which was $(33.91+2.75)=$36.66

Therefore, the final price of the stock on Thursday was $36.66.

### Correct Answer is B

#### Explanation

**Â In**Â this problem, we need to compare the number of dimes to quarters.

If we let p be number of pennies in the bottle. Then,

Number of quarters in the bottle = 6p

Number of nickels in the bottle = 2p

Number of dimes in the bottle =5(2p)=10p

Now relating dimes to nickels, we have

Thus, there are 5 times as many dimes as quarters in the box.

### Correct Answer is D

#### Explanation

The initial step is to convert the decimal options to fractions. Then, we find the LCM of the denominators of all fractions, which will be used to compare the values of the given options.

-0. becomes -9/10

-1.7 becomes -17/10

Then, the resulting denominators are 9, 10, and 63. Their LCM of 630 is used to multiply each fraction.

-2/9*630=-140

-9/10*630=-567

-17/10*630=-1071

-4/7*630=-360

From the calculations above, -140 is the greatest value of all the values. Thus, -2/9 is the greatest number.

### Correct Answer is B

#### Explanation

The median of a data set is determined by arranging the numbers in ascending orders, and the median is the number the falls in the middle position.

-7, -4, 1, 3, 9

There are five numbers in the data set, and the median falls in the third position from either side. Thus, 1 fall in the third position.

### Correct Answer is D

#### Explanation

To find the cheapest option, we find the expenditure on each given option.:

2 two-24 packs of Orange and 1 pack of Cream Soda=2($15)+$3=$33

3 one 24-pack of Orange=3($9)=$27

2 packs of Root Beer and 1 pack of Cream Soda=2($14)+$3=$31

5 packs of cream Soda=5($3)=$15

Spending 5 packs of cream soda is the cost-effective option.

### Correct Answer is B

#### Explanation

we convert the given value in yards to the cm by setting up the equation below.

2 yards is equal to 182.88 cm, which is approximately 180 cm.

### Correct Answer is C

#### Explanation

we are asked to find the number of students enrolled in the nursing program using the percentages in the pie chart.

If we let x represent the number of students enrolled in the nursing program, we set a proportion equation with number of students on the numerator and percentages on the denominator.

Total percent in the pie chart is 100%, which equals 800 students. Then, 42% will represent

We solve the value of x by cross-multiplying the equation above.

Therefore, 336 students will enroll for a nursing program.

### Correct Answer is D

#### Explanation

**Â **Let the unknown length of the x. The resulting rectangle is shown below.

Then, we apply the Pythagoras theorem to find the value of x as:

The value of the unknown length is approximately 17.7 feet.

### Correct Answer is D

#### Explanation

the mean of a data set is the total scores divided by the number of tests.

Total test scores =80+68+74+87+96=405

Number of tests =5

Mean test score =405/5=81

The mean test score is 81.

### Correct Answer is C

#### Explanation

**Â **we use the relation 1 L=1000 mL to convert 3.9 L to mL as follows.

Thus, 3.9 L is 3900 mL.

__our TEAS community__This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today

Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.

Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.