**-3/5, -0.9, -1.9, -8/3**

**Of the number listed above, which number is the greatest?**

-3/5

-0.9

-1.9

-8/3

*Correct Answer : A*

To answer this question, we need to convert the numbers into a similar form. Converting decimal numbers into fraction is appropriate to finding the greatest number.

-0.9 becomes 9/10

-1.9 becomes 19/10

Now we find the LCM of the denominators of the four fractions. The LCM of 5, 10 and 3 is 30. Multiply each fraction with the LCM to compare the fractions.

-3/5*30=-18

-9/10*30=-27

-19/10*30=-57

-8/3*30=-24

The greatest number is -18, meaning -3/5 is the greatest number.

## TEAS 7 Exam Quiz Bank

## HESI A2 Exam Quiz Bank

### Find More Questions ðŸ“š

**$69**/ month

**Teas 7 Questions:** We got the latest updated TEAS 7 questions

**100% Money Refund:** 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.

**Live Tutoring:** Fully customized live tutoring lessons.

**Guaranteed A Grade:** All students who use our services pass with 90%
guarantee.

Related Questions

### Correct Answer is B

#### Explanation

we need to find the price of the stock on Thursday.

First, find the price changes in each day of the week as follows:

Monday’s price was $45.32

Tuesday’s price went up by $3.25 from Monday’s price. The price was $(45.32+3.25)=$48.57

Wednesday’s price decreased by $1.73 from Tuesday’s price, and so the price of the stock was $(48.57-1.73)=$46.84

Thursday’s price increased by $0.89 from Wednesday’s price, which was $(46.84+0.89)=$47.73

Therefore, the stock price on Thursday was $47.73.

### Correct Answer is B

#### Explanation

**B**y inspection, we find the corresponding values of the given denominations in the following manner.

### Correct Answer is D

#### Explanation

in this case, we express James’ uncle’s age in terms of James’ age. From the equation:

James’ age is n

James’s uncle’s age is m=3n-13

Thus, the relation that relates James’ uncle’s age in terms of James’ age is m=3n-13.

### Correct Answer is C

#### Explanation

we set the conversion equation to find the unknown unit. Arrange the equation such that the unwanted units cancel out and the wanted unit remains.

The value 365.76 cm is close to 365 cm. Therefore, 4 yards is approximately 365 cm.

### Correct Answer is A

#### Explanation

9/20 is the same as 9 divided by 20, which is evaluated 9*÷*20. The value becomes 0.45.

Thus, 9/20 is equal to 0.45.

### Correct Answer is A

#### Explanation

The number of boxes to fit the room is found as volume of the room divided by the volume of the box.

Number of boxes:

\(\frac{volume\ of\ the\ room}{volume\ of\ the\ box} = \frac{12ft\ *\\ 12ft\ *\ 12ft}{2.5ft\ *\ 2.5t\ *\ 2.5ft}\ =\ 110.592\)

The approximate number of boxes that can be stored in the room is approximately 111 square feet.

### Correct Answer is D

#### Explanation

the mean of a data set is the sum of the scores divided by the number of tests.

Total test scores =99+93+67+ 48+ 92+ 87=486

Number of tests =6

Mean test score =486/6=81

The mean test score is 81.

### Correct Answer is D

#### Explanation

To simplify this expression, we follow the order of operations as follows:

First, we start with the numerator and solve it as follows

[2(6+3*9)]

We start with multiplication in inner brackets, 3 * 9 = 27. The expression becomes

[2(6+27)]

Then, we carry out the addition of 6+27=33. Then, the expression yields

[2(33)]=2*33=66

Now, we solve for denominator, which is 6/2=3.

Thus, the expression is reduced into

The expression reduces into 22.

### Correct Answer is D

#### Explanation

we are asked to find the number of gallons a full tank holds. A full tank is treated as 1 whole.

Letting x be the number of gallons in full tank and setting the proportion equation with the number of gallons on the numerator and fraction of tank on denominator as follows.

Convert the mixed fraction into proper fraction and cross-multiply to find the value of x.

*x **1 full tank**=**18**5** gallons**2**3**full tank*

A full tank holds 27/5 gallons, which when converted to a mixed fraction is 5 2/5.

### Correct Answer is B

#### Explanation

we are to use the pie chart to find the number of students enrolled in dental hygiene care.

Letting x represent the number of students enrolled in dental hygiene care, we set the proportion equation with number of students as numerator and percentage as denominator. It should be noted that the whole pie chart represents 100% of the 800 students. Then,

We solve the value of x by cross-products.

Therefore, 144 students will enroll for a dental hygiene program.

__our TEAS community__This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today

Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.

Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.