**Which of the following is the best approximation of 10 times the positive square root of 20?**

100.0

44.7

200.0

89.4

*Correct Answer : B*

We use the calculator to determine the positive square root of 20, which is then multiplied by 20.

Using the calculator,

Multiplying the square root above with 10 becomes

The approximate value is 44.7.

## TEAS 7 Exam Quiz Bank

## HESI A2 Exam Quiz Bank

### Find More Questions ðŸ“š

**$69**/ months

**Teas 7 Questions:** We got the latest updated TEAS 7 questions

**100% Money Refund:** 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.

**Live Tutoring:** Fully customized live tutoring lessons.

**Guaranteed A Grade:** All students who use our services pass with 90%
guarantee.

### Looking For TEAS Exam Help?

Naxlex is here for you and guarantees you an A on your exams. Furthermore, you only pay after results.

Related Questions

### Correct Answer is C

#### Explanation

An independent variable is a variable that is manipulated or changed in the experiment. From the given equation, t is an independent variable, which when changed changes the values of the f(t).

### Correct Answer is D

#### Explanation

A change in number of credit hours result in a change in the amount of access fees, amount of tuition, and availability of student loans. Thus, number of credit hours is the independent variable.

### Correct Answer is C

#### Explanation

We are asked to find the number of gallons full tank can hold. The fraction of full tank is 1.

First, we let x be the number of gallons in full tank. Then, set the proportion equation by setting the number of gallons on the numerator and fraction of tank on denominator as follows.

Convert the mixed fraction into proper fraction and cross-multiply to find the value of x.

Converting 42/5 to a mixed fraction is 8 2/5. Thus, when the tank is full, it holds 8 2/5 gallons of water.

### Correct Answer is A

#### Explanation

To find the cost-effective option, we need to find how much the consumer will spend for the given options:

2 packs of Orange and 1 pack of Cream Soda will cost $18+$5= $23

3 Packs of Orange will cost $18+$10=$28

2 packs of Root Beer and 1 pack of Cream Soda will cost 2($12)+$5=$29

5 packs of cream Soda will cost 5($5)=$25

From the above evaluation, the consumer will spend $23 for a cost effective package of soft drinks. Thus, 2 packs of Orange and 1 pack of Cream Soda will be cheaper to purchase compared to other options.

### Correct Answer is D

#### Explanation

We convert the given value in yard to the cm using the following set up.

The value 91.44 cm is close to 90 cm. Therefore, 1 yard is approximately 90 cm.

### Correct Answer is D

#### Explanation

The probability of an event is determined by the relation

Finding the probability of drawing the red ball, we need to find the total number of balls in the bag.

Total number of balls in the bag=5+4+3=12 balls

The probability of drawing a red ball from the bag is 1/3.

### Correct Answer is C

#### Explanation

We are asked to make x the subject of the formula.

First, we add z to both sides of the equation

Multiply both sides by y

The above equation can be rearranged into

Thus, the formula for finding the value of x is y(z+rw).

### Correct Answer is C

#### Explanation

We are asked to find the dependent variable from the given scenario. A dependent variable is one which varies with another variable. In this case, the cost of the pizza will change with the change in diameter of the pizza, number of toppings, and amount of cheese. In other words, the cost of the pizza depends on the three variables.

Therefore, cost is the dependent variable while the diameter of the pizza, number of toppings and amount of cheese are independent variables.

### Correct Answer is D

#### Explanation

In this problem, we need to compare the number of dimes to quarters.

If we let n be number of pennies in the bottle. Then,

Number of quarters in the bottle = 2n

Number of nickels in the bottle = 4n

Number of dimes in the bottle =5(4n)=20n

Now relating dimes to quarters, we have

Thus, there are 10 times as many dimes as quarters in the box.

### Correct Answer is A

#### Explanation

The mean of a data set is the total scores divided by the number of tests.

Total test scores =100+78+47+84+93+78=480

Number of tests =6

Mean test score =480/6=80

The mean test score is 80.

__our TEAS community__This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today

Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.

Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.