**Which of the following is the best estimate of the number of centimeters (cm) in 9 yards? (Note: 1 yard=3 feet; 1 foot =12 inches; 1 inch =2.54 cm)**

775 cm

780 cm

823 cm

830 cm

*Correct Answer : C*

Here we utilize the dimensional analysis of units of measurement of length to convert yards to cm as follows

9 yards is equal to 822.96 cm, which is about 823 cm.

## TEAS 7 Exam Quiz Bank

## HESI A2 Exam Quiz Bank

### Find More Questions ðŸ“š

**$69**/ month

**Teas 7 Questions:** We got the latest updated TEAS 7 questions

**100% Money Refund:** 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.

**Live Tutoring:** Fully customized live tutoring lessons.

**Guaranteed A Grade:** All students who use our services pass with 90%
guarantee.

Related Questions

### Correct Answer is D

#### Explanation

The median of a data set is a number that falls in the middle of the data set. To find the median, the numbers in the data set are arranged from the smallest to the largest. In the given data set, the organized arrangement is:

-5, -1, 0, 3, 9

There are five elements in the data set, and the median falls in the third position from either side. Thus, 0 falls in the third position.

### Correct Answer is C

#### Explanation

To find the pounds equivalent of the kg given, we use the two options as given below.

OR

Since we want to remain with pounds, we use the second option and set up the equation below.

Thus, 65 kg is equal to 143 lb.

### Correct Answer is C

#### Explanation

We follow the order of operations to solve the given expression. The order of operations is PEMDAS:

- Parentheses
- Exponents
- Multiplication and Division (in order from left to right)
- Addition and Subtraction (in order from left to right)

First, we start with the numerator and solve it as follows

[3(6+5*4)]

We start with multiplication in parenthesis, 5*4=20. The expression becomes

[3(6+20)]

Then, we conduct the addition in parenthesis 6+20=26. Then, the expression becomes

[3(26)]=3*26=78

Now, we solve for denominator, which is 26/2=13.

Thus, the expression is reduced into

The expression reduces into 6.

### Correct Answer is D

#### Explanation

In this task, we use the relation from the given scenario to compare the number of dimes to quarters.

If we let p be number of pennies in the bottle. Then,

Number of quarters in the bottle = 2p

Number of nickels in the bottle = 3p

Number of dimes in the bottle =6(3p)=18p

Now relating dimes to quarters, we have

Thus, there are 9 times as many dimes as quarters in the box.

### Correct Answer is B

#### Explanation

Based on the given scenario, the outcome of measuring the daily dollar rate is the decline in investment, stock prices, and forex exchange. The three outcomes are dependent variables while the dollar rate is the independent variable.

### Correct Answer is B

#### Explanation

We are asked to determine Japheth’s uncle’s age relating to Japheth’s age.

First, express Japheth’s uncle’s age in terms of Japheth’s age as follows

Japheth’s age=k

Japheth’s uncle’s age, u = 3k-10.

Thus, the relationship between Japheth’s uncle’s age to that of Japheth is u=3k-10.

### Correct Answer is D

#### Explanation

We use the given slope to find the minimum length of the ramp. In this case, slope is the ratio of height to length of the lamp. Thus,

If we let x be the minimum length of the ramp. Then,

Substituting the value of slope into the above equation results in,

Solve for value of x by cross-products

*X = 18 Feet*

Thus, the minimum length of the ramp needed to provide access to a door that is 1.5Â high is 18Â feet.

### Correct Answer is C

#### Explanation

The mean of a data set is the sum of all scores divided by the number of tests.

Total test scores = 83+86+76+88+97 = 430

Number of tests = 5

Mean test score = 430/5 = 86

The mean test score is 86.

### Correct Answer is A

#### Explanation

To find the cheapest option, we find the amount the consume will spend for each option given.:

- 2 packs of Orange and 1 pack of Cream Soda will cost $16+$5= $21
- 3 Packs of Orange will cost $16+$12=$28
- 2 packs of Root Beer and 1 pack of Cream Soda will cost 2($15)+$7=$37
- 5 packs of cream Soda will cost 5($7)=$35

From the above evaluation, the cheapest option will cost the consumer $21. Thus, buying 2 packs of Orange and 1 pack of Cream Soda will be cheaper to purchase compared to other options.

### Correct Answer is D

#### Explanation

To find the greatest number from the given options, convert the decimal numbers into fractions.

6.98 becomes 698/100

9.2 becomes 92/10

The least common denominator for the denominators of 7, 100 and 10 is 700. Now we can multiply each fraction with 700 as follows:

3/7*700=300

698/100*700=4886

10/7*700=1000

92/10*700=6440

In order from the smallest to largest, we organize the number set as follows:

3/7, 10/7, 6.98, 9.2.

Thus, 9.2 is the greatest of all.

__our TEAS community__This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today

Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.

Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.